Irie Vibes Roots Festival


back to the roots

Irie Vibes gaat terug naar waar het allemaal begon. Irie Vibes 2022 zal opnieuw een terugblik zijn naar onze roots, herinneringen en gebeurend. We nodigen je uit om deel uit te maken van het Irie Vibes back to the Roots Festival 2022, waar hoofd, hart en lichaam samen komen in een fantastisch spektakel van kleur en geluid. Mis geen enkele drumslag! Plaats een bookmark van onze line-up pagina op je startscherm. Irie!

Nog steeds een drang voor meer? Plaats een bookmark op onze paginas! Je kan meer info vinden in de footer, of hier klikken.

one love

Hier bij Irie Vibes is familie belangrijk. Als een grote familie die bouwt naar een nóg grotere toekomst. Zonder hulp van mensen zoals jij zou het onmogelijk zijn om deze droom waar te maken. Mash down! Ga naar de vrijwilligers pagina om te kijken als het iets voor jou is. Family thing!

Wees erbij

Op zoek naar tickets? Koop ze nu! Een camping ticket garandeert dat je een plaatsje op de camping krijgt. Tickets en prijzen kan je hier vinden. Vroege vogels kunnen zich wagen met een Early Bird ticket, en een korting scoren!

Aftermovie

music unites


Nieuws & meer