Irie Vibes Roots Festival


back to the roots

Irie Vibes gaat terug naar waar het allemaal begon. Irie Vibes 2021 zal opnieuw een terugblik zijn naar onze roots, herinneringen en gebeurend. We nodigen je uit om deel uit te maken van het Irie Vibes back to the Roots Festival 2021, waar hoofd, hart en lichaam samen komen in een fantastisch spektakel van kleur en geluid. Mis geen enkele drumslag! Plaats een bookmark van onze line-up pagina op je startscherm. Irie!

one love

Hier bij Irie Vibes is familie belangrijk. Als een grote familie die bouwt naar een nóg grotere toekomst. Zonder hulp van mensen zoals jij zou het onmogelijk zijn om deze droom waar te maken. Mash down! Ga naar de vrijwilligers pagina om te kijken als het iets voor jou is. Family thing!

wees er bij

Op zoek naar tickets? Koop ze nu! Een camping ticket garandeert dat je een plaatsje op de camping krijgt. Tickets en prijzen kan je hier vinden.

Lion's Den

TEASER

Kijk eens

Aftermovie

music unites


Nieuws

De Irie Vibes webshop

Je kan nu ook je favoriete items van het Irie Vibes Roots festival op onze webshop kopen. Koop je lidkaart vandaag, en geniet van 10% korting op de webshop en onze evenementen!

Nieuwsbrief Maart

Meer info over Dub It Forward, Positivity Weekend foto's, ...

Realtime updates