Little Lion

Irie Vibes Kids Village

In het midden van het festivalterrein kunnen kinderen een magische wereld ontdekken in een plek vol verrassingen, kunst en plezier. Het Kinderdorp wacht om ontdekt te worden! Voor de kleintjes en ouders met baby's is er een speciale stille en veilige ruimte.

Tijdens het festival kunnen kinderen juwelen maken van recycleerbaar afval of experimenteren met allerlei gekke haarsnitten in de Caravan.

Aan de ingang van het festival kan je beschrijfbare polsbandjes verkrijgen. Je kan deze gebruiken om een telefoonnummer op te schrijven dat gebeld kan worden in geval van nood of als uw kind verloren loopt.

Het CSP (Central Safety Point) heeft gespecialiseerde kinder-gehoorbescherming. De waarborg hierop bedraagt €20. Zonnecrème en gratis water zijn bij warm weer ook beschikbaar.

Op donderdag zijn er speciale activiteiten in het Kinderdorp. Je kan het programma hier vinden.

https://www.hln.be/in-de-buurt/kortemark/-bob-marley-wie-zegt-u~af6d929e/

VZW GreenForward werkt samen met Fedasil Poelkapelle. We geven een selecte groep vluchtelingen uit het Vluchtelingenkamp uit Poelkapelle de unieke kans om samen te helpen tijdens het volledige festival.

Kinderen jonger dan 14 jaar mogen gratis het festival op. Het kinderdorp is open voor alle kinderen jonger dan 12 jaar. Het kinderdorp is open tot 22u.

De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor lokaal gebeurde ongevallen. We doen onze uiterste best om met een team vrijwilligers de basisveiligheid van uw kinderen te verzorgen.